Деян Иванов доволен, че се връща във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:51 / 13.07.2013
1053
Варненският баскетболист Деян Иванов се готви здраво с националния отбор на България за предстоящия предквалификационен турнир за европейското първенство. Нашите са в една група с Румъния и Исландия. Те ще играят домакинските си мачове във Варна, което бе прието с радост от близнака. "Радвам се, че националният отбор ще се върне във Варна, от доста време не е играл там. Надявам се, че покрай протестите и оставката на кмета варненци жадуват за малко позитивна емоция, за да се разсеят от негативизма, който ги мъчи цяла година. Надявам се, че ние и волейболистите ще им донесем тези приятни емоции", заяви Иванов.

За съперниците в групата на евроквалификацията националът каза: "Играли сме контролни срещи с Румъния. Вече всеки отбор има поне по един голям играч и с нищо нашият не е по-добър и по-различен от останалите. Нито ние имаме петима човека, които играят навън, и то в първите отбори, нито останалите отбори в тази квалификация. Надявам се, че ще се класираме на европейско, за да може да покажем, че българският национален отбор е там.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).