7 двойки от Варна се пускат на "M-tel masters"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:38 / 20.05.2008
502
Седем варненски двойки ще участват в първия турнир от суперверигата по плажен волейбол "М-Тел Бийч Мастърс". Първото издание на състезанието, което се провежда за втора поредна година, ще се състои от 23 до 25 май в Пловдив. В силния пол при мъжете морската столица ще представят Ивайло Илиев/Станислав Саралийски, Любомир Стойков/Евгени Петков, Милен Стоянов/Иван Чипилов, Николай Миронов/Галин Ангелов и Свилен Йосифов/Петър Милушев, докато при дамите Диана Филипова и Мария Йосифова са фаворитки за първото място, заедно с Виктория Викторова и Лора Илиева. Балканският шампион от миналата година Милен Стоянов няма да е с партньора си Борис Янков, който ще играе един месец в Ливан, но ще се върне за другите състезания през лятото.
Половата дискриминация в плажния волейбол отива в историята още във второто издание на веригата "М-Тел Бийч Мастърс", обявиха организаторите. Наградният фонд от 120 000 лева ще бъде разпределен поравно между победителите при мъжете и жените, за разлика от миналата година, когато силният пол прибра повече пари.
Веригата през тази година ще е от пет турнира. Освен Пловдив, домакини ще бъдат още Слънчев бряг (27 - 29 юни), Варна (24 - 27 юли), Созопол (8 - 10 август) и финал в София (5 - 7 септември). Участие в турнирите ще вземат 12-те най-добри мъжки и женски двойки. В състезанието във Варна ще вземат участие и двойки от чужбина.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).