Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Станислав Стоянов подписа за още една година с Черно море
Автор: Екип Varna24.bg 20:58 / 20.05.2008Коментари (0)961
© Мирослав Кунев
Станислав Стоянов преподписа днес договора си с Черно море за още една година, разкри самият той за "Позвънете Новини". "Още през зимата се бях разбрал с ръководството за новия ми контракт. Беше въпрос на време да оформят подробностите в договора и днес подписването стана факт. Аз винаги парафирам само за една година, така че и този път не сме правили изключение. Доволен съм от условията в новия ми контракт. А и аз освен в Черно море не мога да играя в друг отбор. Винаги съм го казвал това, няма какво да го крия", каза универсалният футболист.
Стоянов даде добра оценка на изминалия сезон, в който Черно море завърши на пето място в крайното класиране и стигна до финала в турнира за Купата на България, който обаче загуби от Литекс с 0:1. "Започнахме много колебливо първия полусезон. Играхме слабичко, но в крайна сметка го завършихме добре. През пролетта намерихме лицето и облика си, заиграхме много добре. Изключвам някои мачове като тези с Левски, ЦСКА и Локо (Сф). Все пак не може без загуби. Целта ни беше петото място и я изпълнихме. Финалът за Купата на България беше още един бонус за всички нас след този добър сезон", коментира 31-годишният футболист.
Станислав коментира и своето представяне през годината. "По принцип оценки за моята игра трябва да дават треньорите и привържениците на отбора. Все пак аз си мисля, че играх добре. Това се дължи най-вече на това, че имах възможност да се изявявам в по-предни позиции, вкарах и голове. Естествено, нямам проблем да играя и като защитник. Важно е желанието на треньора", смята състезателят на "моряците".
По думите му, ако Черно море привлече четири-пет класни попълнения, спокойно може да се бори за топ 4 на българския шампионат, а дори и за бронзовите медали. "Шансовете да стигнем до турнира за Купата на УЕФА през "Интертото" също са сериозни. През миналата година възможността бе по-малка. Но тогава пък всички сочеха Сампдория за изпадащ отбор, а видяхте, че те се класираха за УЕФА с шестото си място в Италия", каза още Станислав.


Източник: Александър Дечев, в-к Позвънете Новини







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: