Жител на морската столица ще се бори на големия финал на Националния турнир по табла 2013

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:15 / 23.07.2013
1070
И тази година Варна ще вземе почетно място сред финалистите на Националния турнир по табла Plomari 2013.

На 18 юли 2013 жители и гости на морската столица имаха шанса да станат част от националния турнир и да премерят сили и късмет на табла. 72-ма бяха участниците в турнира на Пломари във Варна, за чието приятно прекарване се погрижиха морските вълни, ароматната напитка и емоцията от играта.

Титлата "Цар на таблата" за Варна отиде при Борис Китанов, дългогодишен запален играч по табла. Борис участва в турнира на Пломари за трета поредна година, а освен спечелената титла има и множество награди от различни състезания на професионално ниво. Предишни години Борис се е занимавал с музика, а днес е отдаден изцяло на таблата. Неговата формула за успех включва доза късмет, професионализъм и, разбира се, приятна компания.

Борис Китанов ще участва на финала на IV Национален турнир по табла Plomari 2013, където ще трябва да защити славата на града като премери сили с финалистите от останалите 31 града. Големият финалист ще носи гордо титлата "Цар на таблата" за България, която пък ще отпразнува на пътешествие за двама в Гърция, осигурено от Пломари.

Турнирът по табла Plomari 2013 предстои да посети още над 20 града из цялата страна това лято, като участието е напълно безплатно за всички фенове на играта, които имат навършени 18 години. Записването за участие става през Facebook на адрес http://on.fb.me/18cUP5I или на място преди началото на всеки турнир.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).