МФК Варна си върна на Надин и вдигна Купата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:57 / 25.05.2008
893
Минифутболен клуб Варна спечели турнира за Купата на България по футзал, след като победи във финала на надпреварата в Благоевград шампиона Надин с 8:6. По този начин тимът от морската столица си върна на софийския си съперник, от когото загуби нещастно във финалната серия на първенството.
В предварителната си група МФК Варна изигра само един мач - срещу съгражданите си от МАГ, в който победи със 7:1. Третият тим в групата - Академика (Сф), изненадващо не се яви на турнира, без да даде ясна причина за това, и загуби два пъти служебно с по 0:6. В другата група варненският Одесос-Интерком груп се размина нещастно с първата позиция. Тимът, воден от Георги Иванов-Геша, победи с 10:2 Младост (Сф) и му стигаше дори равен срещу Надин, който би Младост с 5:2. Три секунди преди края резултатът бе 7:7, но шампионите вкараха и стигнаха до финала. За третото място МАГ победи Одесос с 6:5.
В сблъсъка за трофея МФК Варна поведе с 1:0, столичани изравниха, след което тимът на Венко Иванов дръпна с 5:1. Надин намали до 5:4, след което отборите на два пъти си размениха по гол, за да се стигне до последното попадение в полза на МФК Варна за крайното 8:6. Тимът от морската столица може да се пусна в европейския клубен турнир за Купата на носителите на купи, но ръководството все още обсъжда дали да приеме този вариант.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).