Генко Славов с вариант да заиграе в чужбина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:20 / 26.05.2008
486
Бившият вратар на Спартак (Варна) Генко Славов няма да бъде спиран от настоящите си шефове в шуменския Волов, при изгодна за него оферта. Това разкрия самият той пред Спортния сайт на Варна www.ole-bg.com. Мениджърът на юношата на "соколите" му е гарантирал почти сигурно излизане в чужбина това лято. "През зимата също имаше подобен вариант, но в последния момент пропадна. Сега имам уверение, че ще имам възможност да изляза зад граница. Имам още една година договор с Волов, но имам уговорка с ръководството тук да ме пуснат при изгоден вариант за мен. Шефовете са коректни, не сме имали проблеми досега", обясни Генко.
Той е останал много доволен от пролетния полусезон, който изкара в Шумен. "Отборът беше с 9 точки, когато отидохме новите футболисти, а през пролетта спечелихме общо 22 точки. Бихме във всичките си шест домакинства, освен това взехме победа и равенство като гости. По класиране само за пролетта сме пети, след така наречената "голяма четворка". Аз съм много доволен от представянето си, ръководството също. Обстановката във Волов бе много спокойна и това също допринесе за представянето на отбора", разкри Славов.
Сърцатият вратар се похвали, че вече е бакалавър в специалност "Мениджър в хотелиерство" в Института по международен туризъм във Варна.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).