Повече от 15 ВУЗ-а пращат отбори на студентското по кикбокс

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:34 / 28.05.2008
419

Повече от 15 висши учебни заведения от цяла България ще изпратят свои отбори на националното студентско първенство по кикбокс, което ще се проведе във Варна. Морската столица взема за втори път домакинството на проявата, организирана от Българската конфедерация по кикбокс и муай тай с изключителното съдействие на отдел „Спорт” при дирекция „Младежки дейности и спорт” в община Варна, Техническия университет (Вн) и ВСУ „Черноризец Храбър”.
Участие са потвърдили отбори от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров”, Технически университет (Вн), Икономически университет (Вн), Варненски свободен университет „Черноризец Храбър”, Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”, Аграрен университет (Пловдив), Технически университет (Пловдив), Академия на МВР (Сф), НСА „Васил Левски”, Тракийски университет (Стара Загора), Икономически университет „Димитър Ценов” (Свищов), Югозападен университет „Н. Рилски” (Благоевград), Шуменски университет, Технически университет (Гб) и Бургаски свободен университет. Чака се потвърждение от Техническия университет (Русе) и Медицинския университет (Плевен).
Срещите са в стил лайтконтакт и ще се проведат в спортната зала на Департамента за информация и повишаване квалификацията на учителите (на спирка „Почивка”).
На 30 май в 11 ч започват квалификациите. Официалното откриване е същият ден от 16 ч , а на 31 май от 10 ч са финалните боеве, които ще разпределят отличията. Главен съдия на шампионата е доц. Димитър Узунов от ВСУ ”Черноризец Храбър”.
Състезанието ще бъде излъчено в реално време в интернет на адрес www.openfight.tv .



Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).