Кадетите на Черно море срещу Овъргаз на полуфинала утре

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:25 / 28.05.2008
563
Кадетите на варненския баскетболен клуб Черно море-Е.ОН ще се изправят срещу Овъргаз в полуфинала на държавното първенство, което се провежда във Варна. Възпитаниците на Емил Борисов надиграха по категоричен начин Хебър (Пазарджик) със 126:47 в последния си мач от груповата фаза. Варненци бяха в група с отборите на Лукойл-Академик, Сити Юнивърсити, Делфин и Рилски спортист. "Моряците" записаха четири победи и само една загуба от младите "студенти", които завършиха без загуба.
Двубоят с Хебър протече изцяло под диктовката на Черно море. Още от самото начало варненци дръпнаха в резултата и постепенно увеличаваха аванса си. Така се стигна и до категоричната победа със 126:47.
"Доволен съм от победата. Все пак Хебър не може да се мери с нас. Ние сме по класният отбор", каза за "Позвънете Новини" наставникът на Черно море Емил Борисов.
Той добави, че се надява тимът му да стигне до финала. "Не познавам добре отбора на Овъргаз, но щом е стигнал до тук, е класен. За мен е важно да стигнем до мача за титлата, пък няма значение срещу кой отбор ще се изправим", завърши специалистът.
В другия полуфинал от 16 ч. ще се срещнат Лукойл-Академик и Шампион (София), а Черно море и Овъргаз играят от 18 ч. Двубоите са утре и ще се проведат в зала "Конгресна" на двореца на културата и спорта. Финалът е в петък.


Източник: Александър Георгиев, в-к "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).