Защитник на Спартак със счупена челюст

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:29 / 03.09.2013
1265
Защитникът на "Спартак 1918" Ивайло Русев е със счупена челюст и най-вероятно няма да играе до края на есенния полусезон. 

"Пострада буквално в последните секунди на последната тренировка преди мача с "Академик" (Свищов). Сблъска се с вратаря Банков и въпреки че и двамата опитаха да се предпазят, белята стана. Явно Ивайло няма късмет. В "Етър" не е тренирал месеци заради тежка контузия, а когато дойде при нас, се контузи по време на първата контрола и пропусна голяма част от без това кратката ни подготовка", заяви за "Народно дело" Георги Иванов-Геша.

Ивайло е откаран в болница в събота, където му е направена операция и челюстта му е наместена. Той вече е посетен от Стефан Дончев и съотборници, а днес при него ще бъде и Геша. "Състоянието му е стабилно, но му предстои дълъг период на възстановяване", уточни Геша.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).