Коста Янев надъхан заради Гонзо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:10 / 12.09.2013
1005
Капитанът на "Нефтохимик 1986" Коста Янев е надъхан да изнесе силен мач в събота и да покаже на Гонзо, че е сбъркал, като не го е привлякъл на "Тича" през февруари. Както е известно, халфът изкара зимната подготовка с "моряците", но не подписа договор, а от клуба уточниха, че пречка е била контузията му. За бургазлии ще ритат и още двама ексморяци - Ивелин Янев и Стамен Ангелов. Левият бек ще излезе титуляр, докато халфът най-вероятно ще влезе след почивката, въпреки че евентуалното му включване в 11-те като опорен халф няма да е изненада. Новото попълнение Петър Денчев, който също премина през "Тича", ще остане резерва на Евгени Караманов.

Според помощник-треньора на "Нефтохимик 1986" Митко Трендафилов двубоят в събота е изключително важен за тях, тъй като е последна възможност да вземат точки извън Бургас преди първото завъртане в първенството. На "нафтата" предстоят гостувания в Разград, на "Левски" и "Лудогорец". По настояване на новия наставник Антон Спасов неговите подопечни пътуват за Търговище още днес, за да могат да тренират два пъти на терена, на който ще срещнат варненци.

Източник: в. "Народно дело"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).