Официално: ЦСКА е без лиценз, изхвърлят ги във "В" Група

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:23 / 03.06.2008
1508
Шампионът на България ЦСКА няма лиценз за следващия сезон. Това официално обяви председателят на лицензионната комисия Красин Кръстев на пресконференцията, която започна преди минути в зала "Родина" на Националния стадион "Васил Левски". "Няма да дадем лиценз на ЦСКА. Изпратихме писмо до УЕФА, с което ги уведомяваме, че "червените" не покриват условията за лицензиране. Сега всичко зависи от това какво решение ще вземе Европейската централа", заяви Кръстев.

Така бе потвърдена информацията за наличието на писмо, което спира ЦСКА за участие в Шампионската лига. Засега единственият вариант участието на "червените" в най-престижния европейски клубен турнир е УЕФА да се смили над тях.

Най-кошмарният вариант за най-титулувания футболен клуб в България е той да бъде обявен във фалит и да му се отнеме професионалния лиценз, което да го изхвърли в аматьорската "В" Група.

Източник: sportal.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).