Здравко Петров остава начело на женския Локо Металекс Билд

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:52 / 03.06.2008
417
Женският Локомотив Металекс Билд ще продължи да бъде воден от Здравко Петров и през новия сезон. Това обяви Александър Евтимов пред медиите във VIP-Фешън клуб. „Няма причина да го сменяме. Той постигна дубъл със жените, както го направи и с мъжете миналия сезон. Под негово ръководство отборът подобри играта си. Наложи и млади хандбалистки“, уточни спонсорът. На пресконференцията златните дами на Варна показаха шампионската купа, която спечелиха преди една седмица в Стражица. Както е известно, титлата бе напълнена с шампанско и състезателките пиха от него на купона в „ТраЛаЛа“.
„Взехме златните медали с борбеност и колективизъм. Бяхме също много добре подготвени физически и издържахме в тези 46 мача през първенството“, коментира Здравко Петров. Наставникът благодари на г-н Евтимов за доверието и на Кирчо Василев, Богомил Стоянов, Даниела Марова, Елена Янкова и Венци Доксимов за помощта.
Евтимов допълни, че това, което е направил клуба тази година, е повече от постигнатото във всички колективни спортове на Варна през последните 10 години. „От 4 държавни финали досега взехме три титли и едно трето място. Предстоят ни още 4 финала на подрастващите, в които може да станем три пъти шампиони“, коментира Евтимов.
Съперникът на „Локо“ във финалния плейоф за титлата - „Етър 64“, работел здраво със съдиите, обяви още Евтимов. „Това бе силата на „болярките“, предполагам че са давали и пари на реферите. В решителния пети мач обаче явно са им отказали предлаганото, защото още от първата минута техните шефове плюеха и ругаеха съдиите. Същите арбитри свиреха и първия мач за титлата, който загубихме под Царевец“, коментира Евтимов. Спонсорът потвърди, че в последната пета среща в Стражица смазали „Етър 64“ с игра:
„Те издишаха физически и не можеха да ходят. Още по средата на първото полувреме взеха прекъсване и две техни хандбалистки нямаха сили да се доберат до пейката.“

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).