ВК "Черноморец Бяла“ ще дебютира в А национална волейболна група

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:59 / 17.10.2013
1251
През новия състезателен сезон волейболният отбор на гр. Бяла ще направи своя дебют в А национална волейболна група.

Тази година отборите от трета дивизия са общо 19. В груповия етап от турнира "Черноморец" ще премери сили с отборите - Велики Преслав (гр. Велики Преслав), Калбо(гр. Шумен), Попово 09(гр. Попово) и Хан Аспарух (гр. Исперих).

Преди дни Националната волейболна федерация прие нов регламент в А НВГ. След изиграването на мачовете в регионалните групи, плейофните срещи ще бъдат заменени от два тридневни турнира, в които ще се срещнат първите два отбора от четирите групи. След това класираните на първо и второ място в двата турнира ще се срещнат на неутрален терен. Там ще бъде излъчен победителят, който ще има право да играе във Висшата лига от следващия сезон.

Капитана на клуба Пеньо Ненов сподели, че в отбора ще има нови попълнения, но ще запази техните имена в тайна до началото на сезона. Той пожелава на целия отбор много здраве, по-малко контузии и успешен сезон в новата група.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).