Хандбалистка от смесен брак прави фурор на първенството за 12-годишните

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:53 / 05.06.2008
470

Хандбалистка от смесен брак направи фурор по време на първия мач на момичетата до 12 години на „Локомотив Металекс Билд“ на финалите на държавното първенство в Плевен днес. Левият гард Елизабет Оморегие вкара 6 гола за победата с 16:4 над „Етър 64“ и хвана окото на специалистите с майсторски изпълнения. Ели е плод на любовта между нигериец и българка. Родена е в Атина. Силни изяви в срещата имаше също пивотът Гергана Петрова. Утре варненки излизат срещу „Хасково“. „Подготвени сме добре и 90 % е сигурно, че ще станем шампиони“, заяви треньорката на „Локо“ Габриела Петрова.
В Приморско момчетата до 12 години на варненския клуб също стартираха убедително в републиканските финали. Талантите на Йордан Джипов отнесоха „Опака“ с 39:4, като най-добър от победителите беше Бранимир Балчев. В петък е втората среща на „Локо“ с „Левски“ (гара Левски). „Имаме страхотно поколение и превъзхождаме другите. Убеден съм, че ще вдигнем титлата“, коментира наставникът Йордан Джипов.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).