"Локо“ взе хандбалната битка за Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:14 / 05.11.2013
502
Хандбалистите на "Локомотив" победиха "Спартак" с 28:27 (11:15) в битката за Варна от V кръг на държавното първенство. Двубоят се игра пред около 200 души в Камчия. За победителите най-резултатен беше Чавдар Чернев с 9 гола, Йордан Михайлов реализира 6, а Теодор Добрев - 5.

"Въпреки успеха не съм доволен от играта. Все още търсим лицето си. Радва ме единствено характерът, който показахме, и стигнахме до обрат след почивката. Очаква ни много работа, за да заиграем така, както ми се иска", заяви наставникът на "Локо" Никола Карастоянов.

Президентът на "Спартак" Росен Добрев пък каза: "Не можахме да запазим аванса си от 4 гола след почивката, тъй като имахме невероятен малшанс. Изпуснахме три дузпи, уцелихме няколко греди и изтървахме да вкараме голове от крилата. Като цяло обаче съм доволен от играта ни в последните срещи. Трябва още малко сработване и всичко ще е наред. Иначе не е приятно, че губим втори двубой с един гол. Липсват ни обаче и контузените. Данчо Попов претърпя операция на апендикс. Пожелаваме му да се възстанови бързо, защото е много полезен. Същото се отнася и за Ивелин Христов и Веселин Китанчев. Ще продължим да налагаме младите, тъй като това е правилния път."


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).