Черно море се разделя с Окоро?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:51 / 30.11.2013
1326
Черно море е на път да се раздели с нигерийския халф Стенли Окоро, научи "Тема Спорт". Младият футболист играе във Варна като прео­тстъпен от испанския Алмерия. Окоро дойде със сериозна визитка, в която фигурира участие на Световното пър­венство за юноши до 17 годи­ни, както и един мач за първа­та селекция на Нигерия. Очак­ванията към него не бяха мал­ки, но той не ги оправда досе­га. Стенли има на сметката си общо 8 участия в А група, като в нито една от тези срещи не показа нещо, с кое­то да се отличи. Крилото та­ка и не успя да се нагоди към стила на игра на Черно море и в повечето случаи бе незабе­лежим на терена. В последния двубой с Берое пък остави съ­отборниците си с човек по-малко в ключов момент, след като не успя да сдържи нерви­те си и опита да изрита без топка Веселин Пенев.

Представянето на Окоро е накарало треньора Георги Иванов да преосмисли бъдеще­то му на 'Тича". Почти сигур­но след последния есенен мач той ще се откаже от услуги­те на африканеца и през зим­ната пауза ще се опита да привлече на негово място друг изпълнител. Не е изключе­но във Варна отново да проб­ват израелеца Цион Цемах, който бе на проби през лято­то успоредно с Окоро. Тогава Гонзо хареса и двамата, но трябваше да избира и предпо­чете да привлече нигериеца. Цемах е бивш младежки наци­онал на Израел. В кариерата си досега е играл за Макаби Тел Авив, Апоел Рамат Ган, Мака­би Петах Тиква и Ашдод.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).