Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Григор Димитров е №1 на ССК "Черно море“
Автор: Екип Varna24.bg 14:20 / 19.12.2013Коментари (0)557
©
Най-добрият български тенисист Григор Димитров бе определен за спортист на 2013 г. на сдружението на спортните клубове "Черно море". Той завърши годината като №23 в световната ранглиста, участва и в националния отбор на България в турнира за купа "Дейвис". Негов треньор е Митко Господинов. Церемонията по награждаването бе снощи в клуб "Приятели" на Двореца на културата и спорта, като тенисистът не успя да присъства.

От ССК "Черно море" определиха и деветима подгласници на Григор. Това са Владимир Урумов (вдигане на тежести, втори на държавното за мъже и трети на европейското за юноши до 23 години, треньор Живко Томов), Димитър Дечев (плуване, злато на 50 м св. стил; 2 сребърни медала на 100 м св. стил и 50 м делфин; бронзов медал на 100 м св. стил от ДП за мъже, Никола Петров), Драгомир Пеев (спортна гимнастика, участник на ЕП, 12-и отборно в Световната купа за мъже, повече от 20 медала от ДП и Купа България, Тодор Тодоров), Душко Благовестов (седми на ЕП за младежи, злато на ДП, Димчо Савов), Красимира Кръстева (лека атлетика, два бронза на балкански първенства, 4 златни медала на ДП, Иванка Тихова), Мариела Николова (ветроходство, злато на БП, злато на ДП, Александър Минков), Марио Терзиев (модерен петобой, десети отборно на ЕП за юноши, държавен шампион, Георги Михайлов), Мариян Савов (бокс, злато на държавно, Димчо Савов), Стоян Енев (вдигане на тежести, пети на европейско, шампион на ДП Живко Томов).

За отбор на годината в колективните спортове бе избран баскетболният "Черно море-Порт Варна", а за тим №1 в индивидуалните - гимнастиците на "Интерком груп-Черноморски юнак".








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: