Планекс спечели "Каменица ФЕНкупата" във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:06 / 15.06.2008
1656
Играчите на Планекс спечелиха шестия кръг от турнира "Каменица ФЕНкупа'08", който се проведе на 14 и 15 юни във Варна. Мачовете се играха на стадиона в Аксаково.
В оспорван мач Планекс надви Вълците с  2:1 и по този начин се класира за Големия финал през септември. Тогава победителят от Варна ще се изправи срещу останалите регионални шампиони и ще се бори за Голямата награда в турнира. И тази година шампионите ще гледат на живо незабравим мач между големи отбори в европейско клубно първенство. Третото място във Варна си поделиха Делфините и Ветераните от Аксаково.
Шестият кръг от "Каменица ФЕНкупа'08" приключи и с връчването на няколко специални награди. Тимът Ветераните на Аксаково бе обявен за "Най-спортсменски отбор", "Най-атрактивен състезател" стана Пламен Стефанов - капитан на отбора победител в регионалния кръг Планекс, а Валентин Маринов от Вълците грабна приза "Най-добър вратар".

Оспорвана беше и атрактивната игра "Точен шут", но за съжаление във Варна никой не успя да спечели специалната награда от 366 литра бира Каменица. Финалист в регионалния турнир по джитбол стана отбора "Джит бойс" с играчи Веселин Панчев и Чавдар Петров.
Друга част от гостите на стадиона решиха да се включат в конкурса "Каменица ФЕНснимка", който ще продължи през целия период на първенството. Единственото условие за участниците е да имат навършени 18 години и снимките, които изпращат, да са направени на стадионите, на които се провежда "Каменица ФЕНкупа'08". Фотографиите ще бъдат качени на интернет страницата www.kamenitzafanclub.com, където всички желаещи ще могат да гласуват за най-оригиналните и атрактивни попадения. Най-добрата снимка ще бъде наградена по време на Големия финал на турнира през септември.
Каменица ФЕНкупа'08 продължава  следващия уикенд (21 и 22 юни) в Бургас.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).