Варчев очаква тежък мач срещу “Балкан"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:03 / 09.01.2014
825
"Балкан" е добър отбор, няма да ни е лесно срещу тях", коментира преди срещата на "Черно море-Порт Варна" срещу ботевградчани от 13-ия кръг на НБЛ зам.-председателят на варненския клуб Симеон Варчев.

Според него силата на съперника е в това, че не разчитат само на стрелбата, но и на игра в подкошието на повече състезатели. Варчев смята, че това отличава гостите много от останалите отбори. Той допълни, че ако се съди по резултатите на "Балкан", тимът е от най-успешно представящите се в първенството. "Отборът им е добре селектиран и има добър треньор", каза още Варчев.

Той допълни, че е гледал последната им среща срещу "Рилски спортист", видял е силните и слабите им страни и призна, че на "Черно море-Порт Варна" няма да му е никак лесно.
Плеймейкърът на отбора е много силен състезател, има техника, играе със самочувствие, смята специалистът.

Според Варчев отборът на "Балкан" при всички положения ще търси победата във Варна. Той е на мнение, че двубоят ще е равностоен, а победителят ще бъде определен в последната четвърт на мача.

Срещата между "Черно море-Порт Варна" и "Балкан" е в петък от 18 ч. в зала "Конгресна" на ДКС.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).