Децата на Черно море падат от ЦСКА, Вальо Станчев бесен на рефера

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:55 / 16.06.2008
2290
Черно море загуби реванша от осминафиналната фаза на републиканското първенство по футбол за деца (родени 1993 г.), след като отстъпи в реванша срещу ЦСКА с 1:3 на Панчарево. Първата среща във Варна завърши 1:1 и по този начин "моряците" са аут от надпреварата.

Всичко започна добре за възпитаниците на Валентин Станчев, които поведоха още в 9-ата минута с гол на Ясен Митев. След това тимът от морската столица пропусна две много изгодни положения за гол. Така се стигна до средата на първата част, когато на варненци не им бе дадена стопроцентова дузпа. В последната минута на първото полувреме "армейците" стигнаха до изравнително попадение, а в третата минута на втората част Димитър Кунев от Черно море бе изгонен пресилено. Останали с човек повече, домакините не срещнаха проблеми и наказаха още два пъти "моряците" за крайното 3:1.
"В сравнение с първия мач играхме три пъти по-добре, но съдийството отново бе безобразно. Децата искат да им отговоря на няколко въпроса - защо като вкараме редовен гол го отменят, защо не свирят чисти дузпи за нас, а за домакините всяко докосване е фаул. Аз лично не мога да им отговоря. Гордея се с отбора ми, който има много голямо бъдеще. Момчетата изпълниха моите изисквания, но бяха ограбени от странични фактори. Това е най-грозното в детския футбол", коментира за "Позвънете Новини" наставникът Валентин Станчев.
Вчера пък на осминафинал отпаднаха юношите младша възраст на Черно море. Възпитаниците на венци маринов отстъпиха в реванша срещу Траяна (Стара Загора) с 3:1. В първия мач варненци, за които трябва да се отбележи, че са с една година по-малки от своите съперници, биха у дома с 2:1.

1/8-финал - реванш от ДП за деца (родени 1993 г.)

ЦСКА - Черно море 3:1
Черно море: Николай Кирчев, Цанко Бонев, Цветан Караколев, Георги Георгиев, Петър Михайлов (41 Слави Сталев), Димитър Кунев, Александър Сашев, Станимир Станимиров, Ясен Митев, Иво Богданов, Ивайло Станчев (36 Кабил Мустафа)



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).