Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Спартак отпадна при децата без изгубен мач
Автор: Екип Varna24.bg 20:07 / 16.06.2008Коментари (0)1991
© impactpressgroup.org
Спартак (Варна) отпадна на осминафиналите на републиканското първенство по футбол за деца (родени 1993 г.). Тимът от морската столица завърши наравно 1:1 у дома срещу Берое в реванша, но в Стара Загора мачът приключи при 0:0 и така "зелените" продължават с повече вкарани попадения на чужд терен.
Мачът на стадион "Локомотив" тази вечер започна с гол "от съблекалнята", след като в третата минута нападател на Берое наказа една гпешка на варненските защитници и от границата на наказателното поле матира Даниел Златинов. Варненци тръгнаха да връщат попадението, но направиха няколко пропуска от много добри позиции, главно след статични положения.
През втората част домакините оказаха сериозен натиск пред противниковата врата и в 48-ата минута получиха право да изпълнят дузпа. Зад топката застана Пламен Иванов, който безпроблемно вкара топката в мрежата за 1:1. Мачът продължи да се играе на една врата, но второ попадение така и не падаше. Реферът пък си помисли, че една дузпа е достатъчна в срещата, и на два пъти подмина игра с рък
© impactpressgroup.org
а на футболисти на Берое в тяхното наказателно поле. Освен това страничният рефер вдигна странна засада на футболист на Спартак, който дори не докосна топката. В края на полувремето играчите на Берое отправиха два опасни удара към вратата на "соколите", но стражът на варненци бе на мястото си. В последните 2-3 минути варненци отново натиснаха здраво своя съперник, но им липсваше завършващият удар.
"Два слаби отбори, които не заслужават да продължат нагоре. Ние имахме шансове, но не можахме да ги реализираме. Не ни дадоха и две дузпи. Те пък ни отстраниха с два удара. За съжаление единият от тях влезе", коментира специално за "Позвънете Новини" Станчев.

Спартак (Вн) - Берое    1:1

Спартак: Даниел Златинов, Никола Христов, Валентин Иванов, Тодор Димов, Димитър Тошков, Никола Петков, Пламен Иванов, Десислав Дяков, Атанас Иванов, Костадин Илчев, Радо Иванов (Митко Бекяров, Никола Колев, Димитър Иванов, Георги Стойнов, Радослав Панев, Иван Петров)

Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: