Спартак отпадна при децата без изгубен мач

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:07 / 16.06.2008
1991
Спартак (Варна) отпадна на осминафиналите на републиканското първенство по футбол за деца (родени 1993 г.). Тимът от морската столица завърши наравно 1:1 у дома срещу Берое в реванша, но в Стара Загора мачът приключи при 0:0 и така "зелените" продължават с повече вкарани попадения на чужд терен.
Мачът на стадион "Локомотив" тази вечер започна с гол "от съблекалнята", след като в третата минута нападател на Берое наказа една гпешка на варненските защитници и от границата на наказателното поле матира Даниел Златинов. Варненци тръгнаха да връщат попадението, но направиха няколко пропуска от много добри позиции, главно след статични положения.
През втората част домакините оказаха сериозен натиск пред противниковата врата и в 48-ата минута получиха право да изпълнят дузпа. Зад топката застана Пламен Иванов, който безпроблемно вкара топката в мрежата за 1:1. Мачът продължи да се играе на една врата, но второ попадение така и не падаше. Реферът пък си помисли, че една дузпа е достатъчна в срещата, и на два пъти подмина игра с ръка на футболисти на Берое в тяхното наказателно поле. Освен това страничният рефер вдигна странна засада на футболист на Спартак, който дори не докосна топката. В края на полувремето играчите на Берое отправиха два опасни удара към вратата на "соколите", но стражът на варненци бе на мястото си. В последните 2-3 минути варненци отново натиснаха здраво своя съперник, но им липсваше завършващият удар.
"Два слаби отбори, които не заслужават да продължат нагоре. Ние имахме шансове, но не можахме да ги реализираме. Не ни дадоха и две дузпи. Те пък ни отстраниха с два удара. За съжаление единият от тях влезе", коментира специално за "Позвънете Новини" Станчев.

Спартак (Вн) - Берое    1:1

Спартак: Даниел Златинов, Никола Христов, Валентин Иванов, Тодор Димов, Димитър Тошков, Никола Петков, Пламен Иванов, Десислав Дяков, Атанас Иванов, Костадин Илчев, Радо Иванов (Митко Бекяров, Никола Колев, Димитър Иванов, Георги Стойнов, Радослав Панев, Иван Петров)

Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).