Бивш национал отказа на Кайо да му помага в Локомотив

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:30 / 24.06.2008
667
Пропадна възможността бившия вратар на националния отбор Илиян Василев да стане помощник-треньор на мъжкия хандбален клуб Локомотив-Металекс Билд. Той е решил да продължи да живее и работи във Франция. Най-вероятно помощник на наставника Николай Георгиев-Кайо, ще е специалист от "А" група. До два дни Георгиев ще представи плана за лятната подготовка на Александър Евтимов. Шампионите се събират на 7 юли, а през август ще участват в три международни турнира - два в Румъния и един във Варна.
Хандбалистката на Локомотив Людмила Гърева пък ще обяви дали остава или напуска Локомотив-Металекс Билд в началото на юли. "Тогава ще проведем последен разговор с нея. Тя иска да се омъжи и да има деца, но може да е размислила, както е правила и преди. Ще приемем всяко нейно решение", заяви Александър Евтимов. Спонсорът на варненския клуб гарантира, че освен Гърева никоя друга хандбалистка няма да напусне шампионките. Разбра се още, че Даниела Марова ще привлече пет перспективни девойки от Шумен, Нови Пазар и Стражица. Три от тях ще играят в младшата възраст, а две - в старшата.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).