Геша пое Несебър за 1+1 години

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:01 / 26.06.2008
458
След като дълго време беше без наставник втородивизионният Несебър назначи за старши треньор Георги Иванов–Геша. Договорът на младия специалист е за една плюс една години, съобщиха от пресслужбата на тима. Преди това Геша водеше Спартак (Варна) и Волов (Шумен), както и отборът по футзал Одесос.
"Имах и други оферти. Една от тях бе да поема дублиращия отбор на Левски, за което благодаря на ръководството на "сините", че ми гласува доверие. До сряда вечерта, когато ми се обадиха от Несебър, нямах яснота къде ще продължи кариерата ми. Сега обаче мисля само и единствено за Несебър. Нямаме много време да обсъждаме различни неща, защото малко позакъсняхме със селекцията. Някои футболисти вече са подписали договори с други отбори. Гледал съм четири домакински мача на Несебър тази пролет. Имам долу-горе представа от отбора, но дефакто наистина ще се занимавам тепърва с опознаването на играчите. Намирам голяма бройка от над 35 футболисти, която трябва да намалее. При всички положения ще се търсят и още играчи. В щаба ми влизат Тихомир Тодоров, Иван Георгиев и Васил Банов, които и досега бяха с отбора, познават обстановката", заяви за Спортния сайт на Варна www.ole-bg.com Геша.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).