Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Никола Спасов: Със сигурност преминаваме във втория кръг
Автор: Екип Varna24.bg 18:34 / 01.07.2008Коментари (0)1141
© Ole-bg.com
Старши треньорът на Черно море Никола Спасов даде мнението си след тегления днес жребий за първия предварителен кръг на турнира за Купата на УЕФА.

- Г-н Спасов, стана ясен съперникът на Черно море - отборът на Сант Хулия. Коментарът Ви?
- Не мога да си избирам съперниците. Жребият е такъв, какъвто е. Аз мисля, че ще преминем в следващия кръг, независимо от това какъв е отборът на Санта Хулия. При всички положения ще сме по-добрият отбор. Ние българите сме хора със самочувствие, особено във футбола. Така че в момента не се притеснявам от противника, още повече, че не го и познавам. Малкото информация, която имам за отбора от Андора е, че са спечелили Купата на страната, че имат вътрешно първенство с девет отбора. Вторият по сила отбор са в страната си. Едно място, на което при всички положения се играе добър футбол. В никакъв случай не можем да ги подценяваме, въпреки че са от Андора.
- Има ли значение, че Черно море е домакин в първия мач?
- Аз мисля, че факторът домакинство в първата среща няма да повлияе за крайния победител.
- По графика за подготовката разбрахме, че пропада контролата с Интер (Баку). Кой ги замества на 5 юли и намерихте ли съперник за 10-и?
- Не по наша вина пропадна тази контрола, за съжаление. Отборите, които са в нашата зона започнаха подготовка преди два дни, така че трудно ще намерим противник. Говорих с Дунав и с Шумен. За 10 юли уточнихме контрола с Търговище. Но това, че няма да имаме сериозни противници, не ме притеснява. И миналото лято влязохме в турнира дори без контролна среща. Така че мисля, че игровите тренировки и тренировъчният цикъл, който провеждаме, са по-важни. Трябва да протекат на ниво.
- Със сигу
© Ole-bg.com
рност ли ще играете първия си мач в София?

- Да, на сто процента. Ще играем на стадион "Васил Левски".
- Периш пристига тази вечер. Дойде и Хмарук заедно.
- Да, днес трябва да си пристигне Периш. Хмарук ще изкара тази седмица при нас, ще тренира с нас, ще му видим състоянието, ще мине медицински прегледи и най-късно в събота ще решим с него ситуацията. Хмарук е един доказан вратар, така че нямам кой знае какви притеснения и тук не е точно да преминава проби.
- А очакваният централният нападател?
- Централният нападател все още е неизвестен. Но не се притеснявам, че можем да влезем даже в турнира на УЕФА без футболист на този пост, защото футболистите, които ги имам, ми дават гаранция, че могат да играят. Така че за първата елиминатория не се притеснявам, ако не дойде още един централен нападател. Отборът ни в момента е комплектован добре. Мисля, че ще се справим на този етап.
- Не се ли притеснявате от някакво подценяване на съперника в първия кръг?
- Ще направя всичко възможно да не подценим отбора от Андора. Както ви казах - и там се играе футбол. Това място е заобградено от футболни държави. Така че нямаме право да подценяваме една футболна държава.
- Как ще ги разузнавате? Ще пращате ли човек там, или ще разчитате на видеозаписи?
- Те в момента не играят първенство, така че ще е трудно разузнаването. Ще търсим записи на техни мачове от местното първенство от мениджъри. Това ще бъде максимумът. Но и в турнира "Интертото" миналото лято нямахме информация за противниците, с които играхме. Мисля, че се справихме добре в това отношение.

Забележка: Използвани са и въпроси на други медии







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: