Дидо Дончев загубил мотивация след напускането на Грозданов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:20 / 01.07.2008
842
Варненският защитник Диян Дончев ще разбере своето бъдеще до десетина дни, призна самият той пред "Позвънете Новини". Екснационалът има няколко оферти, както от България, така и от чужбина, но ще изчака, докато избере най-подходящият за себе си вариант. Една от възможностите за следващ клуб на Дончев е родният му Спартак (Варна). "С изпълнителния директор Живко Великов сме приятели. Спартак винаги е бил вариант за мен, израстнал съм в този клуб. А и тук изкарах едни от най-силните си години в моята кариера. Стигнах до националния отбор, направих и трансфер в гръцкия АЕК", заяви Дончев.
Диян призна, че една от причините да се раздели по взаимно съгласие с Локомотив (София), е напускането на старши треньора Стефан Грозданов. "Изкарах 5-6 години там и малко ми омръзна. Освен това откакто напусна Стефан Грозданов някакси изгубих мотивация. С него съм още от Спартак и се познаваме отлично. Той си остава един от най-добрите треньори, не знам каква е причината Локомотив да го освободи. Иначе в "Надежда" изкарах страхотен период, играх и в турнира за Купата на УЕФА. Затова и решението ми да напусна квартал "Надежда", бе много трудно за мен", завърши 34-годишният футболист.


Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).