Иво Кирчев и Калоян Генчев може да останат в Шумен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:23 / 02.07.2008
2113
Нападателите Иво Кирчев и Калоян Генчев не изключват възможността да защитават цветовете на Волов (Шумен) и през новия сезон. Двамата варненски футболисти признаха пред Спортния сайт на Варна www.ole-bg.com, че имат и други предложения. "Водя подготовка с Шумен, след като разтрогнах договора си с родния ми клуб Спартак (Варна). Условията тук са добри. Имам и други предложения, но засега не искам да избързвам да ги разкривам", заяви Кирчев, който игра и през пролетта във Волов, като преотстъпен от "соколите". Той добави, че втородивизионния тим е бил напуснат от 6-7 футболисти и сега наставникът Валери Венков подмладява състава за новия сезон.
"Засега оставам тук, тъй като обещах на президента още през май. Имам още две оферти, и двете от отбори от "Б" група. Но, честно казано, на условията, които ми предлагат, могат да завидят доста играчи от елита. В Шумен също предлагат много добри условия, така че не изключвам да остана в отбора", призна Генчев, който също игра за шуменци през пролетния полусезон.
В състава на Волов бе и трети юноша на "соколите" - Генко Славов, който обаче прие офертата на полуфиналиста за Купата на България Калиакра (Каварна) и ще се състезава за тима на Атанас Атанасов през новия шампионат.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).