Спасов пуска състава за андорците. Клубът няма да взима Котев, Маркиньос и Неи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:53 / 04.07.2008
1489
Отборът на Черно море ще пробва тактиката за Европа в първата си лятна контрола утре. Тя е срещу Волов и започва в 18 ч. на стадион "Тича". Очаква се като титуляри да излязат 95% от футболистите, които ще започнат в първия мач от първия квалификационен кръг на турнира на УЕФА със Санта Хулия (Андора) на 17 юли. На вратата ще пази Евгени Хмарук, а след спаринга Никола Спасов трябва да реши дали да задържи в състава си руския страж. След почивката в игра ще се появят и по-голяма част от останалите играчи. Аут ще са само Периш, който е назад с подготовката, и невъзстановеният Атанас Пашкулев.

Разбра се още, че "моряците" продължават да очакват африканския централен нападател. Възможно е той да пристигне още този уикенд или през другата седмица.

Междувременно ръководството на клуба официално опроверга информациите в електронен сайт, че ще привлече от ЦСКА наставника Стойчо Младенов, защитника Кирил Котев, халфа Маркиньос и нападателя Неи.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).