Евроинс -Черно море пробва четирима центрове

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:09 / 09.07.2008
851
Четирима чужденци идват на проби във варненския баскетболен клуб Евроинс-Черно море на 4 август. Става въпрос за центрове, от които ще остане само един. Със сигурност единият от тях е американския гигант Антъни Куин. Той е на 25 години и е висок 210 см. Негов мениджър е Лучано Капикьони. "Очакваме още трима легионери. Вторият е сърбин, а другите двама засега не са ясни", заяви вицепрезидентът Симеон Варчев.
Както е известно, варненци се разделиха с Тод Галоуей, Брайс Шелдън, Веселин Георгиев, Аугустинас Витас, Владимир Маринов и Богдан Боев. Засега новите са Кори Макинтош (САЩ), Желко Бойович (Сърбия) и Николай Балев.
Разбра се още, че традиционният камп на Симеон Варчев ще стартира на 20 юли в спортен комплекс "Черно море". В него ще участват над 30 момчета в няколко възрасти, които ще се учат на баскетбол по програма на заместник-председателя на варненския клуб. Най-талантливите ще попълнят школата наесен.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).