Никола Спасов: Отборът става все по-добър

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:54 / 11.07.2008
1077
Задоволство от играта на Черно море при класическия успех над Светкавица изрази наставникът Никола Спасов. Той обаче призна, че неговите футболисти са искали да вкарат много голове, но не са успели, въпреки че през второто полувреме са създали достатъчно положения. "Важното е, че футболистите играха правилно и правеха това, което искам. Мисля, че отборът ни става по-добър, въпреки че предстои съставът да се сработи. В средата на терена имаме трима нови добри футболисти", коментира Спасов. Той призна, че на срещата със Санта Хулиа в четвъртък "моряците" ще наблегнат на игрови тренировки.
На "Тича" така и не получиха касети с играта на андорците, което обаче не ги притеснява. Тимът лети за София със самолет на 16 юли и ще отседне в "Царско село". Същата вечер от 19,30 ч. е официалната тренировка на Националния стадион "Васил Левски". В 20,30 ч. започва заниманието на гостите.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).