Никола Спасов отказа на Спартак, отборът стигна дъното

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:41 / 05.08.2014
1091
Никола Спасов отказа да поеме Спартак 1918 поради липса на перспектива. "Нямам първоначална основа, върху която да градя. Ръководството обаче не е виновно, тъй като бях запознат със ситуацията. За толкова кратко време обаче не мога да направя добър отбор, нито да съм полезен или да помогна. След като се разчита предимно на футболисти от школата, е по-редно треньор, който ги познава, да работи с тях. Пожелавам успех на тима", заяви за "Народно дело" Спасов.

Във вчерашното занимание следобед участваха едва осем младоци - Славомир Събков, Тодор Николов, Тодор Маринчев, Ивайло Русев, Георги Щерев, Константинос Хавелос, завърналият се от Бяла Пламен Иванов и бившият юноша на клуба Кристиян Радев. Осмината се подготвяха самостоятелно поради липса на треньор. В последния момент шефът на УС Антон Фажев им предостави 10 топки за тренировката.

Разбра се още, че опитните Радомир Тодоров и Генко Славов са отказали да останат в разбития тим. Ако до петък Спартак 1918 не си реши проблемите, ще преустанови участието си в "Б" група.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).