Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Иван Найденов сменя Спартак с Кипър
Автор: Екип Varna24.bg 20:41 / 15.07.2008Коментари (0)756
©
Голмайсторът на Спартак през миналия сезон Иван Найденов напусна клуба днес. Неговият договор изтече и той ще продължи кариерата си в Кипър.  Утре Иван заминава за топлата страна и се очаква да подпише договор с Асил (Ларнака), който се състезава в местната втора дивизия. До няколко дни отборът ще започне подготовка за новия шампионат.
Като основна причина за решението си офанзивният полузащитник посочи, че ръководството на "соколите" се е забавило с новия договор на футболиста. "Според всички правилници още през януари имах право да водя преговори с друг клуб и да подпиша предварителен договор. От ръководството на Спартак неведнъж ми предлагаха договор, но подписването постоянно се отлагаше за следващата седмица. Имах 3-4 оферти, но ги отказах всичките. Бяха от български отбори. Вярвах, че има причина да остана. Започнах и подготовка със Спартак, но не мога 20 дни преди първенството да нямам договор. А и не усещам, че ги има амбициите, които от ръководството говориха, че ще гоним през новото първенство. Отделно в Кипър ще получавам повече пари, а тук не ми дават тази сигурност", коментира пред "Позвънете Новини" Иван.
Той добави, че е много доволен от престоя си в Спартак и е благодарен на клуба. Найденов дойде преди година и половина, след тежък период в Славия, когато изкара няколко тежки контузии. "Много съм благодарен на Спартак за гласуваното доверие. Феновете също са страхотни, подкрепата им винаги е била отлична. Затова останах до последно лоялен към клуба. Но нещата не се получиха и се надявам всичко да е наред с бъдещето ми в Кипър", каза голмайсторът, който е юноша на първата частна футболна школа у нас Феър плей (Варна).
Новите треньори на Спартак пък най-вероятно ще видят за първи път футболистите утре вечер в 19 ч., когато е контролата срещу Нафтекс в Поморие. Причината е, че те пътуваха и днес към морската столица и не можаха да изведат тима на следобедната тренировка. Както е известно, "соколите" ще бъдат водени от треньорски тандем в лицето на Слободан Сташевич и Славиша Ковачевич. Те ще бъдат представени официално пред медиите в понеделник (21 юли).

Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: