Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Входът за волейшоуто през август в ДКС ще е свободен
Автор: Екип Varna24.bg 19:58 / 16.07.2008Коментари (0)605
©
Свободен ще бъде входът за всички щелаещи, които ще наблюдават мачовете на волейнационалите ни в зала "Конгресна" от олимпиадата в Пекин. Както е известно, в Двореца на културата и спорта във Варна ще бъдат поставени две огромни видеостени, на които ще се предават всички срещи на българите. "Когато ми казаха за идеята да поставим две видеостени в "Конгресна", за да се гледат мачовете от олимпиадата, не съм се замислял ами направо приех. Аз съм спортен човек и нямаше как да откажа. Хубаво ще е залата да е пълна и хората да гледат победите на волейболистите ни", каза изпълнителният директор на ДКС Симеон Варчев.
Стана ясно, че точно преди първия мач на националите ни срещу Китай в зала "Конгресна" ще бъде представена биографичната книга на селекционера на отбора Мартин Стоев. Това съобщи вчера на пресконференция DJ Теди Джорджо, който е организатор на проявата в морската столица.
"Книгата, която все още няма заглавие, ще бъде издадена в 220 000 тираж. Автори са Мартин Стоев и Иво Тасев. Книгата е трета от нашата поредица бестеселъри, а първите две бяха за Димитър Бербатов и Иван Вуцов. На официалното представяне ще бъдат раздадени 200 броя за феновете", каза главният мениджър на издателя корпорация "Развитие" Александър Александров.
"Не очаквах това предложение, но се съгласих. Решихме в книгата да напишем истината за периода 2005/08 г. В нея се разказва за това как националният отбор стигна от некласиране на европейско първенство до олимпиада. Всичко, което е написано, е без преувеличение или спестяване на нещо. Искахме да представим книгата преди пътуването на отбора за Южна Корея, но това се отложи заради двата контролни мача срещу Германия", заяви Мартин Стоев. "След олимпиадата имаме идея да издадем допълнителна глава към книгата. В нея ще пише за това как националите ни са се представили на олимписйките игри", добави Александров.
Междувременно, Мартин Стоев разкри, че списъкът с имената на състезателите, които ще представят България в Пекин ще бъде изнесен в сайта на волейболната федерация в петък. "Не искам да коментирам състава сега. Всичко ще стане ясно до няколко дни", завърши Стоев.
На пресконференцията вчера също бе представен официално химнът за националите. Музиката е на DJ Теди Джорджо и DJ Чоколейт, а текстът е на Галя Василева.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: