Роналд Донев: Съдията помагаше на Монтана, Здравко Лазаров го псуваше

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:06 / 16.09.2014
1158
Защитникът на Спартак 1918 Роналд Донев обвини дебютиралия в "Б" група главен съдия Петър Григоров от София, че помагал на Монтана в мача преди 3 дни. Както е известно, в 44-тата минута топката удари в ръката полуобърнатия между малкия пеналт и аутлинията Роналд Донев и реферът свири дузпа за домакините, от която падна първия гол.

"Ръката ми бе прибрана до тялото, но явно реферът така е преценил. Лошото е, че той помагаше през цялото време на домакините и допусна Здравко Лазаров да го псува. Иначе до дузпата ние играхме добре, но когато си последен, реферите гледат на отбора ти с друго око. Лазаров явно бе изнервен от представянето ни и често крещеше на своите да се стегнат и да заиграят", заяви за "Народно дело" Донев.

Наставникът Златко Янков пък допълни, че реферът отсъдил дузпата, след като неговият асистент му подал сигнал в слушалката.

"Това, че Монтана е лидер, не означава, че трябва да ги бутат. Казах на съдията, че както му е първи мач, така може и да е един от последните, ако свири и занапред така. Иначе момчетата се справиха през първото полувреме, можехме и да открием, след като при контра останахме трима на двама, но не изиграхме правилно ситуацията. След почивката пък пропуснахме 100-процентово положение", каза за "Народно дело" Янков.
: Attribution



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).