Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Никола Спасов: Не очаквах толкова страхлива игра
Автор: Екип Varna24.bg 00:57 / 18.07.2008Коментари (0)1117
© Ole-bg.com
"Не съм очаквал, че моите футболисти ще играят толкова страхливо и притеснено", сподели след края на мача със Сант Хулия наставникът на Черно море Никола Спасов.

"Обяснявам си го единствено с това, че за много от тях това бе първи мач в евротурнирите. Нито за миг обаче не загубих вяра в момчетата и не съм се съмнявал в победата, макар че това стана едва в последните минути. През второто полувреме с двама нападатели стояхме далеч по-добре на терена. Сигурен съм, че с този резултат ще продължим напред.

Това че ми искат оставката за мен е необяснимо. Аз си обичам работата и си я върша добре. Трябва да отбележа, че това става вече всеки мач и не може да продължава повече. Не ми трябват фенове, ако ще ни "подкрепят" по този начин", каза още треньорът.

"Несправедлив резултат. До 84-та минута издържахме, но в самия край загубихме концентрация и това се оказа решаващо", пък бе мнението на треньора на гостите Патрисио Гонзалес.

"Червеният картон на Фонтан повлия много на срещата. Принудени да се защитаваме. Освен това не издържахме физически, защото все пак играхме срещу професионален отбор. Ние сме пълни аматьори. Тренираме три пъти в седмицата и то след 21:00 часа, когато всички футболисти приключат с работата. Вратарят Тремонти е на 41 години. Той не е играл футбол от осем години, но скоро се върна на терена, защото не разполагаме с други вратари", разкри още специалистът.

"Защитникът Себастиан Варела е уругваец. Взехме го от Пенярол. Той обаче също не е професионалист. Работи като продавач в магазин за спортни стоки", каза за финал Гонзалес.

Източник: sportni.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: