Черно море се отказа от ганаеца

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:50 / 20.07.2008
726
Ганайският нападател Принс бе освободен от Черно море. Той бе на проби, но още на първата тренировка получи леко разтежение и това е една от основните причини да си тръгне за родината. Принс трябваше да играе в контролата срещу кипърския Пафос през тази седмица, но в тима се отказаха от него. Той е вторият отпратен нападател от чужбина, което означава, че вариант за атаката остават само играчи от българското първенство. "7 дни спорт" пише, че сред набелязаните играчи са нападателите на ЦСКА и Литекс Евгени Йорданов и Крум Бибишков, като евентуален трансфер се очаква през август.
"Моряците" ще загреят с кипърския тим за реванша с андорския Санта Хулия от първия предварителен кръг от турнира за Купата на УЕФА. Срещата с аматьорите е на 31 юли. В първия мач преди три дни Черно море победи с 4:0. Даниел Георгиев по въпрос за контролата тази седмица, тъй като получи контузия по време на сблъсъка с аматьорския тим.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).