УЕФА хвали черноморци

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:09 / 21.07.2008
1009
От европейската футболна централа (УЕФА) изпратиха писмо до "Черно море", в което се казва, че варненци са се представили отлично по време на дебюта си в турнира за Купата на УЕФА. Както е известно, "моряците" разбиха с 4:0 андорския "Сант Жулия" и почти сигурно се класираха за първия кръг във втория по значимост турнир под егидата на централата. Делегатът на УЕФА ирландецът Пат Куигли е дал много висока оценка на организацията на клуба домакин. В писмото се посочва, че охраната е била на много високо ниво и че като цяло срещата е преминала на европейско ниво. Куигли дори бил изненадан от нивото на организация, въпреки че "Черно море" домакинства в София, а не във Варна.
Междувременно Никола Домакинов и Ивайло Маринов подновиха тренировки с "моряците". Даниел Георгиев пък мина преглед днес, тъй като бе изритан в бъбреците в мача с андорците. Защитникът Радо Филипов навърши 22 години и почерпи съотборниците си със сокове и бонбони.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).