Миро Манолов: Черно море ще търси гола и в София

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:44 / 30.10.2014
1375
Отборът на Черно море задължително трябва да вкара гол и в реванша за купата със Славия през декември в София. Това заяви за "Народно дело" Мирослав Манолов. Както е известно, "моряците" взеха комфортно 2:0 в първия 1/8-финален двубой на "Тича".

"Това е мечтаният турнирен резултат за всеки домакин. В столицата срещата ще започне за нас от 0:0. Трябва на всяка цена да вкараме гол, за да сме спокойни", каза Миро. Последният съжалява, че изпуснал да се разпише срещу "белите" малко преди да асистира на Расим за второто попадение. Тогава Манолов изскочи сам отляво, но не успя да прехвърли вратаря.

"Ако той не беше излязъл, можех да спра топката, но когато видях, че идва към мен, оставаше единствено да го прехвърля. Кълбото обаче бе близо до тялото ми, не можах да го намеря добре. Хубаво е, че малко след това вкарахме втори гол. Съжалявам обаче, че не бихме с повече, защото създадохме много положения. Освен това съдията сбърка, че отмени гола на Матиа през първото полувреме, защото нямаше засада", допълни Миро.

Нападателят уточни, че още е рано да мислят за реванша: "Дотогава ни предстоят важни битки в "А" група, всяка една от които е като финал за нас. Трябва да играем добре и да печелим точки."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).