Режимът пречи на Масена Моке да подпише с Вихрен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:05 / 23.07.2008
766
Треньорът на Вихрен Филип Филипов заяви, че иска още двама класни футболисти, за да завърши лятната селекция на тима. Нападателят Масена Моке все още не е сигурен за отбора. Филипов иска да проведе лично заключителен разговор с него, за да се убеди, че ще е от полза за санданчани. независимо откъде са - от България или чужбина, стига да пасват на схемата му на игра.
"Все още няма пълна яснота около Масена Моке. С него ни предстои доста сериозен разговор. Неговите качества с известни на всички, както и това, което прави извън футбола. Ако ми обещае, че ще играе сериозно и отговорно с фланелката на Вихрен, то ще го включа веднага в подготвителния етап в Банско, който ще се състои от 24 до 30 юли. Там ще го видя и в игрова ситуация по време на контролните срещи срещу кипърския Апот и Миньор-Перник. Ако обещаното и направеното от него на терена и извън него съвпаднат, то ще изляза с предложение пред президента на санданския клуб Константин Динев за неговото привличане", каза старши треньорът на Вихрен Филип Филипов.



Източник: topsport.bg


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).