Никола Спасов: За първи път навън сме толкова категорични

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:25 / 08.11.2014
828
Треньорът на Черно море Никола Спасов остана изключително доволен от успеха с 3:1 над Марек. Според специалиста, отборът му е бил убедителен и като резултат, и като игра.

"Точно по този начин искам да играем. След силните мачове във Варна съм доволен, че бихме и на чужд терен. Това е най-изразителната ни победа и като игра, като гост на", каза Спасов.

"Ако някой не е гледал този мач, ще си помисли, че победата е била лесна. Марек се стремеше да вземе своето, но моите футболисти се противопоставиха изключително успешно."

"За първи път навън сме толкова категорични и като качество, и като резултат. Първите минути бяхме малко разконцентрирани. Продължаваме добрата игра от домакинствата срещу Ботев и Берое Победата е много стойностна. Мачът беше мъжки, но коректен. Играта беше бърза. Много съм доволен", завърши Спасов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).