Аржентинецът бележи за Черно море при 1:1 с кипърци

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
21:57 / 24.07.2008
1935
Черно море завърши наравно 1:1 в контролна среща с кипърския Пафос, играна тази вечер на стадиона в курорта Албена.
Като титуляр в състава на Черно море започна дошлият на проби аржентински нападател Адриан Фернандес. Той се понрави на всички присъстващи с играта си като на няколко пъти направи технични отигравания, а в 27-ата минута успя да открие резултата. Йордан Юруков стреля опасно от пряк свободен удар, вратарят на гостите изби, гаучосът се пребори за коженото кълбо и го вкара в мрежата. Преди това Фернандес имаше удобен шанс, след като направи двойно подаване с Алекс, но опитът му да прехвърли леко вратаря не успя.
На полувремето старши треньорът Никола Спасов пусна на терена 23-годишният бразилски нападател Патрик да Силва. Той е пристигнал снощи в лагера на варненци след 20-часов полет. Да Силва ще остане известно време на проби в отбора. Варненци имаха още няколко възможности за попадение, за да се стигне до 76-ата минута, когато при едно центриране отдясно по атаката, Рикардо не успя да опази Галтейра, който с глава вкара топката в мрежата на Маринов - 1:1. При попадението хора от щаба на кипърския тим, които стояха на трибуната, започнаха да се радват и да скандират името на Пафос. Това подразни част от феновете на Черно море, които тръгнаха към тях. Стигна се до здрави пререкания и псувни, които за малко да прераснат в нещо по-сериозно, но кипърците слязоха на терена и дори поискаха от отбора да напусне терена. Това обаче не стана и срещата се доигра, въпреки че главният съдия Станислав Тодоров свири края в 84-ата минута. След мача ръководството на Черно море официално се извини на щаба на Пафос за станалото на трибуните.
Черно море няма да има друга контрола преди заминаването за  Андора.


Черно море - Пафос 1:1

Черно море: Евгени Хмарук (30 Карамфил Илчев, 60 Ивайло Маринов); Александър Александров (26 Михаил Лазаров), Радослав Бачев (45 Жовалдир Перейра-Периш), Никола Домакинов, Рикардо Андре, Георги Илиев, Йордан Юруков (67 Петър Костадинов), Милен Петков, Александър Александров-Алекс (46 Станислав Стоянов), Адриан Фернандес (67 Георги Андонов), Теодор Атанасов (46 Патрик да Силва)

Пафос: Димитрис; Александрос, Йованович, Жуниор, Сорстер, Йоанис, Ван Ес, Имору, Хосе, Сисей, Андре
Голмайстори: Фернандес (27), Галтейра (76)


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).