Спартак се раздели с четирима

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:11 / 02.12.2014
1324
Спартак 1918 се раздели с четирима футболисти. Това са Диян Малчев, Станимир Димитров, Евтим Димитров и Огнян Стефанов. Договорите на въпросните играчи са прекратени по взаимно съгласие. Треньорът Иван Маринов обяви, че ще привлече шест нови попълнения, но не пожела да разкрие на кои постове.

"Когато дойдох в Спартак, целта ми беше в оставащите 5 есенни мача да направим така, че да изоставаме най-много от 12 точки от зоната на оцеляването. Сега ще зимуваме на 9 точки от спасителния бряг, което означава, че сме си свършили работата. Напролет всичко зависи от нас. Доволен съм от старанието и влагането на момчетата, но имам забележки в тактически план. По време на зимната подготовка трябва да отстраним слабостите", заяви за "Народно дело" Маринов.

Той призна, че планира 6 зимни контроли, а подготовката ще стартира около 15 януари, в зависимост от това кога ще бъде първият пролетен кръг. Спартаклии ще водят емоционални тренировки до петък, когато излизат в зимна ваканция.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).