Масена Моке започна тренировки с Вихрен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:11 / 28.07.2008
759

Известният в българското футболно първенство конгоански нападател Масена Моке, играл досега в отборите на ЦСКА, Берое и Черно море, вече е в Банско и се готви самостоятелно без топка на терена на стадион "Св. Петър в курортния град. Той е наблюдаван от ръководството и треньорския щаб на Вихрен и до края на лагер-сбора ще се проведе разговор между Моке, президента на клуба Константин Динев и старши треньора Филип Филипов. Едва след този разговор ще се знае дали Масена Моке ще играе с фланелката на Вихрен.

В момента заради контузии не тренират пълноценно с колегите си Кирил Джоров и аржентинецът Гастон Писани. Защитникът Кирил Андреев вече оздравя и със сигурност ще вземе участие в оставащите две контролни срещи на отбора на Вихрен срещу Спортист (Своге) и Миньор (Перник). В тези две контролни срещи със сигурност ще бъде пуснат в игра и дошлият на проби от гръцкия отбор Каламата - Ардцизис. Едва след последния мач срещу Миньор Перник, който ще бъде на 30 юли, ще стане ясно дали гръцкият футболист ще остане във Вихрен.

Президентът на санданския клуб Константин Динев очаква до 4 август да бъде преведена трансферната сума за преминалия в ЦСКА негов футболист Удоджи. Ако това не стане, той ще отнесе въпроса до футболната централа.





На снимката

Моке напусна Черно море, но остави супер колата си на Тича. Защо ли?



Източник: Sportal.bg


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).