Боян Илиев: Започваме да набираме скорост

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:14 / 28.07.2008
842
Капитанът на Спартак (Варна) Боян Илиев изрази оптимизъм за представянето на отбора през новото първенство. Според него, загубите в контролите са дошли от обърканата подготовка в началото на лятото. "Смятам, че вече набираме скорост и сглобяваме отбора. В началото бяхме малко хора, а и подготовката се пообърка. Върнахме се от лагера заради вирусно заболяване. Но от две-три седмици работим нормално и мисля, че в Каварна показахме поне 50-60 процента от нашите възможности. Изпълнителният директор Живко Великов ни е обещал да се вземат още двама футболисти, за да има равностойни хора на скамейката. Така в последните две седмици трябва да направим всичко както трябва, за да можем в първия кръг да започнем с победа", заяви за "Позвънете Новини" Илиев.
Универсалният футболист добави, че с новите треньорите Слободан Сташевич и Славиша Ковачевич се работи много добре и обстановката в съблекалнята е отлична. "Новите ни треньори са професионалисти. Излизат и ни казват кой какво трябва да прави. Ако не са доволни от някой, му го казват в очите, а не пред някой друг, че да стигне до него от трети човек. Казваме си всичко в съблекалнята и така се работи много по-добре. Новите момчета се включиха добре. За Моралес няма какво да кажа - отличен футболист е. Байрактаров се справи много добре в Каварна, досега не го познавах. С Чилибонов се знаем от престоя ми в Нафтекс, когато той бе в Поморие. Здраво момче е, влиза сериозно, върши добра работа. Сега тренираме здраво по два пъти на ден, за да можем да наваксаме пропуснатото от подготовката. Тренираме дори в неделя, така че се надявам за първия кръг всичко да е ОК", завърши Боби, който през новия сезон се очертава да играе като полузащитник, тъй като в отбраната по всяка вероятност треньорът ще разполага с най-много състезатели.

Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).