Здравко Петров и Христо Йорданов кандидати за националните отбори

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:16 / 28.07.2008
453
Треньорите на мъжкия и женския хандбален клуб Локомотив-Металекс билд са кандидати за национални селекционери на България. Христо Йорданов и Здравко Петров ще представят утре своята концепция пред треньорско-методическата комисия (ТМК) на федерацията. Засега Йорданов е единственият вариант за наставник на мъжете на България, докато за жените документи са подали Петров и Павел Дженев. След като ТМК направи избора, ще предложи на УС на централата двамата нови селекционери за утвърждаване. Женският отбор на България ще участва в световна квалификация между 25 и 30 ноември в Италия с още 5 тима. Групата ни е много трудна, а за финалите на шампионата на планетата се класира само първият.
Междувременно, утре в 9 ч. жените на Локо ще проведат първата си тренировка в зала от лятната подготовка. Два часа по-рано преборилите грипа Ирина Русанова и Десислава Кръстева ще покриват контролни нормативи и ако издържат теста, ще участват в заниманието. Треньорът Петров планира нормативи да се покриват всяка сряда. След тях предстои възстановяване и психотренировка.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).