Италианец е новият директор на Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:12 / 11.12.2014
1497
Италианският предприемач Пиетро Белардели е новият спортно-технически директор на Спартак (Вн). Той си стисна ръцете с председателя Антон Фажев и още вчера беше назначен на позицията.

Белардели обеща, че до дни ще доведе в Спартак мощен спонсор - консорциума "Солидус", който се занимава с проектиране във всички насоки и обществени поръчки. Очаква се фирмата да поеме издръжката на футболния клуб и през пролетта "соколите" да са конкурентоспособни на останалите отбори в "Б" група.

"Нашата цел е една - отборът да е финансово стабилен и да запази мястото си в "Б" група. Благодарение на Антон Фажев осъществихме връзка с ръководството на общината и смятам, че можем да сме си полезни в реализирането на няколко проекта", разкри Белардели пред "Меридиан Мач".

Относно селекцията италианецът сподели, че ще има доста нови футболисти в Спартак. Екипа на варненци ще облекат италианци, молдовци и може би един-двама албанци. "В момента футболистите са в почивка. Когато се съберат, ще преговаряме с тях кой иска да остане в отбора. Който не иска, е свободен да си търси друг отбор", обявиха от ръководството на клуба.

Източник: в. "Меридиан мач"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).