Дуо на "соколите" на проби в чужбина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:52 / 16.12.2014
1014
Двама основни футболисти на Спартак 1918 - Красимир Илиев и Николай Чипев, са получили покани за проби в чужбина. Това съобщи Иван Маринов-Маслара. "Ако приемат, те ще тренират известно време с два клуба и след това ще стане ясно дали ще се стигне до сделка", уточни Маринов. Към Никола Радулович пък има интерес от сръбски тим.

Както е известно, Илиев и Чипев дойдоха в тима по време на полусезона и са сред малкото стойностни играчи на Спартак в момента. Според кулоарна информация Николай Чипев е обект на интерес и от страна на два елитни наши клуба. Специалисти дори го посъветвали, че футболист с неговите качества не трябва да си губи времето във втория ешелон. Самият Николай пък държал да е наясно с бъдещето си най-късно до средата на януари.

Разбра се още, че спартаклии ще изчакат още няколко дни да им бъде платена ноемврийската заплата. Ако това не стане, много от играчите планират да разтрогнат своите договори, за да разполагат с повече време да си намерят нови отбори през зимната пауза.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).