Живко Бояджиев пак на терена след два месеца

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:16 / 29.07.2008
852
Възстановяването на полузащитника на Калиакра (Каварна) Живко Бояджиев върви по-добре от очакваното, призна самият футболист пред "Позвънете Новини". Халфът скъса предни кръстни връзки и менискус преди четири месеца и бе опериран от д-р Мазнейков в София. "Миналата седмица ходих на контролен преглед в столицата и лекарят ми каза, че възстановяването върви повече от добре. Започнах вече да тренирам. Правя кросчета и ходя на фитнес. След месец и половина се надявам да започна да тренирам с топка и към края на септември или началото на октомври, ако всичко върви както трябва, ще се върна на терена. Вече нямам търпение отново да изляза в официален мач, защото вече дълго време съм извън игрището", обясни Живко.
Той е юноша на Феър плей, а кариерата му преминава още през отборите на Славия, Спартак (Варна) и Кипър. Наскоро той подписа нов договор с Калиакра. "Очаквам през новия сезон борбата за промоция в "А" група да бъде много оспорвана. Вече се появиха много отбори с амбиции и няма как да бъде лесно. В момента съставът ни е много добре комплектован и в никакъв случай представянето няма да бъде по-слабо от миналогодишното", завърши Бояджиев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).