Извадиха винта от крака на Георги Китанов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:47 / 14.01.2015
1292
Динамичният винт в подбедрицата на вратаря на "Черно море" Георги Китанов беше изваден от клубния лекар д-р Стефан Петров и д-р Георги Ганчев. Талантливият страж от "Тича" още от утре хвърля патериците и започва постепенно натоварване. След месец му предстои контролен преглед, на който ще се разбере кога може да се върне на терена.

Иначе тренировка на стадион "Младост" (с топка и бегови упражнения) проведоха днес футболистите на "Черно море". Продължават пробите на Стефан Къчев и Алфонсо Марте за поста десен защитник. Те се опитват да впечатлят наставника Никола Спасов, който ще ги пробва в учебната игра на тима в събота.

Млад голкипер се включи в заниманията на "моряците" във Варна. Треньорът на вратарите Стоян Ставрев ще тества новодошлият Злати Златев, който иначе ще се обиграва в мачовете на дублиращия отбор.

Трима от "Черно море" пък са сред 40-те футболисти, които влизат в полезрението на селекционера на младежкия национален тим на България Антони Здравков за европейските квалификации. Нашите ще научат съперниците си в групата след жребия на 5 февруари. Бекир Расим, Слави Сталев и Георги Китанов (въпреки контузията му) са сред 40-те играчи, между които ще се избира състава за евромачовете.

Преди тренировката днес за рожден ден подобаващо почерпи кондиционният спец Веселин Марков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).