Общината се сдобива с нов началник на отдел “Спорт”

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:37 / 03.08.2008
825
Постът се заема от Боян Атанасов, който обещава и занапред да се работи здраво за варненските клубове

От утре общинският отдел “Спорт” към дирекция “Младежки дейности и спорт” има нов началник - доскорошният експерт Боян Атанасов. Той заема тази длъжност, след като повече от половин година “звеното” беше без постоянен ръководител. Припомняме, че началникът на отдел "Спорт" в община Варна Мирослав Коларов на 19 ноември 2007-а подаде оставка. Тогава той заяви, че напуска поради преминаване на друга длъжност, но беше много горд с екипа и постигнатото.
С назначаването на Боян Атаносов се слага края на една своеобразна “сага” с рокади на този пост. Преди Мирослав Коларов началник на отдела беше Георги Николов, който обаче също напусна, защото получи изключително примамлива оферта от Азербайджан. Той зае овакантеното от Петър Пасев (прехвърлен за шеф на общинското предприятие “Спортни имоти”) място, спечелвайки конкурс. Въпреки вложените усилия, Николов обаче не се задържа дълго в общинската администрация, която в областта на спорта се ползва с рекорден в мащабите на страната бюджет. Това допълнително прави работата на отдела отговорна, защото от година на година клубовете се множат и често се искат пари за твърде спорни мероприятия.
Новият началник беше твърде лаконичен в изказванията си. Боян Атанасов заяви, че и занапред ще работи с отдела както и досега - здраво.

Източник: Борис Проданов, в. "Черно море"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).